IFK vann målrik match

DIVISION IV UPPLAND
IFK MARIEHAMN 8
WATTHOLMA IF 6

ISHOCKEY. IFK Mariehamn vann lördagens hemmamatch mot Wattholma med 8–6. Men segern satt långt inne och gästerna bjöd på hårt motstånd trots att de bara hade elva utespelare med sig till Islandia.
IFK hamnade i underläge direkt då Wattholma gjorde mål redan 1.12 minuter in i matchen. Hemmalaget hade sedan problem under hela den första perioden och i paus visade resultattavlan 3–2 till gästerna.
I andra perioden lyckades IFK bättre och man satte fem mål samtidigt som man bara släppte in ett.
I sista perioden gjorde sedan gästerna två mål medan IFK gjorde ett och matchen slutade med IFK-seger 8–6.