IFK tappade 2-0 till 2-2

FOTBOLL. IFK Mariehamn spelade idag oavgjort mot FC Haka på bortaplan. IFK gick upp i en 2-0-ledning efter två mål av Aleksei Kangaskolkka men Haka kom tillbaka och kvitterade i slutet av matchen.
IFK:s Kristian Kojola blev utvisad i den 72:a minuten och Josh Wicks i den 87:e.

IFK Mariehamns anfallare Aleksei Kangaskolkka förde upp IFK till en 2–0-ledning i paus i ligacupmatchen mot Haka. I den 14:e minuten gjorde Kangaskolkka det första målet och bara nio minuter senare ökade han på till 2–0.

I den 54:e minuten reducerade Topi Järvi för hemmalaget. Tvåmålsskytten Kangaskolkka drog på sig en varning i den 63:e minuten.

Kristian Kojola blev utvisad i den 72:a minuten när han drog på sig sitt andra gula kort. Patrick Byskata blev varnad i samma minut.

I den 87:e minuten kvitterade William Da Matta.

Kort därefter fick Josh Wicks rött kort, andra IFK:aren att åka ut. Albert Kuqi i Haka åkte även han ut, Kuqi blev utbytt i den 63:e minuten men lyckades ändå åka ut i den 86:e minuten.

IFK: Josh Wicks (utv.) – Erik Lundberg, Kristian Kojola (utv.), Johannes Nordström, Marcus Olofsson – Rezgar Amani (Johan Sundman, 87´), Patrick Byskata, Amos Ekhalie (Jeremiah Helén, 90´), Mattias Wiklöf – Aleksei Kangaskolkka, Wilhelm Ingves
Övriga avbytare: Samuel Fagerholm, Ted Göstas