IFK och Haka spelade oavgjort

TIPSLIGAN
FC HAKA 1
IFK MARIEHAMN 1
FOTBOLL. IFK Mariehamn fick en poäng med sig från Valkeakoski och mötet med FC Haka i kväll. Matchen slutade 1–1 och Luca Bellisomo (bilden) gjorde IFK:s enda mål.
Redan efter 15 minuter gjorde Pekka Sihvola 1–0 för hemmalaget Haka. IFK kvitterade precis före halvtid då Luca Bellisomo gjorde sitt första ligamål. Från distans satte han bollen i mål efter ett fint förarbete av ytterbacken Jarkko Värttö på vänsterkanten.
I andra halvlek fick IFK sedan Sebastian Strandvall utvisad då han drog på sig sitt andra gula kort för dagen. Trots att man sedan spelade med tio man i nästan 20 minuter lyckades man hålla det egna målet rent och matchen slutade oavgjort.
Så här spelade IFK: Josh Wicks, Allan Olesen, Kristian Kojola, Mason Trafford, Jarkko Värttö, Sebastian Strandvall, Hendrik Helmke, Luca Bellisomo, Amos Ekhalie (Marcus Olofsson) 46’, Wilhelm Ingves (Niko Ikävalko) 46’ och Ermin Gadzo.
Det oavgjorda resultatet innebär att IFK fortfarande har tre poäng upp till Haka och den åtråvärda sjätteplatsen som man satt upp som säsongens mål.
Bilden är tagen i samband med en annan match.