IFK Mariehamn föll mot Honka

FOTBOLL. IFK Mariehamn förlorade ligacupmatchen mot FC Honka borta under lördagen med 1–3.

Den positiva inledningen på 2011 års ligacup, där IFK Mariehamn besegrade Haka hemma i tisdags med 4–0, höll inte i sig i den andra omgången.
IFK förlorade mot Honka under lördagen med 3–1 (2–0) på Ratiopharm Arena i Esbo.
Honka tog ledningen i den 39:e minuten genom Macpherlin Dudu. I första halvlekens sista minut ökade Ilari Äijälä på till 2–0 och i den 54:e minuten gjorde Dudu sitt andra mål i matchen.
IFK:s Sebastian Strandvall fick dock ett tröstmål med sig på stopptid.

IFK:s startade med följande elva spelare: Josh Wicks, Mason Trafford, Johannes Nordström (57’ Sundman), Joe Funicello, Hendrik Helmke, Marcus Olofsson, Sebastian Strandvall, Luca Bellisomo, Okodugha Echiabhi, Wilhelm Ingves och Mikko Paatelainen (46’ Amani).
På IFK:s bänk fanns: Gustav Långbacka, Robin Cederroos, John Mattsson, Toni Lehtinen, Jimmy Sundman och Rezgar Amani.