IFK körde över Östhammar II

ISHOCKEY. DIVISION IV.
IFK Mariehamn 17
Östhammar II 1
IFK Mariehamn fullkomligt pulvriserade gästande Östhammar II. IFK vann med hela 17–1 efter att omgående tagit övertaget i matchen. Segern innebär att IFK fortfarande är med i toppen av tabellen.

Redan efter den första perioden stod det 4–0 till IFK Mariehamn i lördagens match mot Östhammar II. Det rullade på och efter två perioder ledde hemmalaget med 10–0. I den tredje och avslutande perioden gjorde IFK sju mål medan bortalaget fick in ett tröstmål. 17–1 vann alltså IFK med.
– Vi tuffar på matchen igenom och det fanns mycket att ta med sig. Sedan gynnar ju inte resultatet hockeyn, säger tränaren Rein Metsik.
I den grönvita tröjan gjorde Robin Englund comeback efter en knäskada.

IFK:s målskyttar: Mats Clemes 5, Andreas Stenberg 3, Adam Lindberg 2, Daniel Granfors 2, Linus Sandström 2, Robin Englund 1, Jim Manselin 1 och Marcus Holm 1.