Här följer du Champions League-kvalmötet i Polen

Här kan du följa kvällens returmöte i Champions League-kvalet mellan IFK Mariehamn och Legia Warszawa.

Avspark klockan 21.45 på Polska Arméns Stadion i Warszawa, Polen.

Sidan uppdateras kontinuerligt.

4´ Skott på mål – Legia
6´ MÅL! 1-0 Legia (Guilherme)
10´ Målchans – IFK (Brian Span, oerhört nära att kvittera men målvakten kommer ut och blockerar skottet)
14´ Frispark – Legia
Spel fram och tillbaka utan några större målchanser.
18´ Målchans – Legia (Guilherme, snärtig nick)
21´ Inlägg från vänsterkanten, Span tar ner bollen på bröstet innanför straffområdet men kommer inte till skott
22´ Hörna – IFK (Robbin Sellin, går ut på andra kanten, nytt inlägg, Kristian Kojola nickar långt utanför)
23´ Målchans – Legia (Lukasz Moneta, Marc Nordqvist räddar)
25´ Målchans – Legia (Kojola blockerar ett långskott, bollen går till hörna)
26´ Hörna – Legia (Kojola nickskarvar ut bollen till andra kanten)
27´ Inspark – IFK (Följt av inkast högt upp på legias planhalva)
28´ Inkast – IFK (Ännu högre upp, följt av inlägg från Bobbie, utanför)
29´ Frispark – IFK (En bit in på Legias planhalva, misslyckad för IFK:s del, inkast till Legia)
32´ Långskott – Legia (Högt över)
IFK jobbar stenhårt över hela planen, trots det hopplösa läget så verkar de vilja visa sig från sin bästa sida.
37´ MÅL! 2-0 Legia (Självmål, inlägg från kortlinjen och Kojola styr in bollen i eget mål)
40´ MÅL! 3-0 Legia (Kucharczyk, långboll från egen planhalva)
Matchen känns avslagen för tillfället, vad tänker spelarna?
45´ Hörna – IFK (Gabriel Petrovic)

HALVTID – Hur tänker IFK:s tränare Peter Lundberg inför andra halvlek? Ska han spara spelare med tanke på att IFK har seriematch redan på lördag och lufta flera reserver? Det får vi svaret på om 15 minuter. Häng med då!

46´ BYTE – Legia (Michalak IN – Guilherme UT)
46´ Målchans – Legia
49´ Målchans – IFK (Robbins Sellin, långt skott på mål, som inte var alldeles enkelt för Legia-målvakten att rädda)
50´ Målchans – Lega (Nordqvist, kanonräddning, styrning från närhåll)
50´ Hörna – Legia
52´ Målchans – IFK (Kangaskolkka)
54´ MÅL! 4-0 Legia (Kucharczyk, på straff, Kojola syndabock efter hård bedömning)
57´ BYTE – Legia (Kopczynski IN – Pazdan UT)
59´ Målchans – Legia (Kurcharczyk, bra insats av Nordqvist när han kastar sig och kniper längs marken)
64´ Hörna – Legia (Maczynski)
65´ BYTE – Legia (Hämäläinen IN – Kucharczyk UT)
67´ BYTE – IFK (Granlund IN – Kojola UT)
68´ Målchans – IFK (Granlund, skjuter utanför från ca 20 meter)
69´ Offside – Legia
71´ Målchans – Legia (Moneta)
73´ Målchans – Legia (Szymanski, går utanför höger stolpe)
75´ BYTE – IFK (Mattsson IN – Sellin UT)
76´ Målchans – Legia (Hämäläinen, skjuter över)
78´ Frispark – Legia
80´ MÅL! 5-0 Legia (Szymanski, nickar in bollen efter assist av Hämäläinen)
81´ MÅL! 6-0 Legia (Michalak, Friberg da Cruz tappar bollen efter att ha tagit emot en bakåtpassning)
84´ Hörna – IFK (Sid slår, bra läge för Kangaskolkka, målvakten räddar till hörna vilken blir resultatlös)
86´ Målchans – Legia (Jedrzejczyk)
86´ BYTE – IFK (Amani IN – Kangaskolkka UT)
88´ Målchans – IFK
88´ Hörna – IFK (Sid)