En poäng för IFK mot KuPS

FOTBOLL. TIPSLIGAN
IFK Mariehamn 1 (1)
KuPS 1 (1)
IFK Mariehamn öppnade poängkontot i ligan när man spelade oavgjort mot KuPS på hemmaplan. Matchen slutade 1–1 efter att Petteri Forsell gjort IFK:s mål.
IFK Mariehamn spelade 1–1 mot KuPS på torsdagskvällen på Wiklöf Holding Arena. Vjatseslav Zahovaiko gjorde gästernas mål i den 13:e minuten efter slarv av IFK:s Mika Niskala. Det dröjde bara fem minuter innan Mattias Wiklöf vann bollen till Petteri Forsell som sköt in kvitteringen.
IFK hade bud på flera mål i den första halvleken men fick inte in bollen.
I den andra halvleken dog matchen och den bästa chansen hade mittbacken Kristian Kojola men hans nick räddades på mållinjen.

IFK spelar match igen på söndag, då möter man Haka på bortaplan.

IFK: Simon Nurme – Jarkko Värttö, Jani Lyyski, Kristian Kojola, Mason Trafford – Amos Ekhalie (Patrick Byskata, 65´), Mika Niskala, Marcus Olofsson – Mattias Wiklöf (Rezgar Amani, 80´), Petteri Forsell – Saihou Jagne (Wilhelm Ingves, 58´)