De missade chansernas afton

TIPSLIGAN
IFK MARIEHAMN 2
KUPS 2

FOTBOLL. IFK Mariehamn var det bättre laget i kvällens match på Wiklöf Holding Arena. Med vad hjälpte det när man inte gjorde mål på sina chanser.
– Det är så surt att vi återigen tappar poäng i slutminuterna, säger Aleksei Kangaskolkka.

Såg man till chanserna var det IFK som var det bättre laget i går.
När KuPS gjorde första målet i den 15:e minuten var det allt annat än rättvist. Men när IFK blev av med bollen ställde gästerna om blixtsnabbt varpå Miika Ilo satte 1–0 bakom Josh Wicks.
IFK lät sig inte nedslås utan fortsatte kämpa. I den 24:e minuten gav det resultat när Jonas Emet slog en boll i djupet, Kangaskolkka löpte på den, tog sig runt sin försvarare och dundrade upp den i nättaket.
I den 76:e minuten tog IFK slutligen ledningen. Strandvall slog en väl avvägd frispark och Mason Trafford höll sig framme och nickade in den. På övertid fastställde KuPS 2–2 på en hörna. Bollen damp ner framför Josh Wicks som inte fick tag på den, den studsade runt i straffområdet och plötsligt var den i mål.