Berg- och dalbana för IF Fram

INNEBANDY. Det blev både vinst och förlust för IF Fram i helgens innebandyomgångar i Ålands Idrottscenter.
Matcherna spelades mot tabellfyran TVA och jumbolaget Sheriffs II.
– Första matchen spelar vi riktigt bra, medan den andra börjar sisådär, säger IF Frams Tommy Lundberg.
IF Fram tog sig an två matcher under lördagen och inför de båda omgångarna låg man på en niondeplats i tabellen. Med sig fick de både en vinst och en förlust. I det första mötet klarade ålänningarna av att knäcka tabellfyran TVA genom två snabba mål i matchens sista minut. Den avgörande målskytten blev Kenny Lindqvist, som även satte lagets första mål för dagen. Hemmalaget låg alltså under med 1–2 inför den sista perioden, men vann ändå till slut matchen med 5–3.
– Vi stängde ner diagonalen och höll positionsspelet bra, säger IF Frams Tommy Lundberg.
De övriga målen för hemmalaget gjordes av Isak Kavander och Lukas Helén.

Rörigt i andra mötet
Matchen mot Sheriffs II blev en annan historia där IF Fram inte orkade hela vägen. Sheriffs II gick fram till 3–0 innan Fram kunde öppna sitt målkonto. Detta gjordes i den andra perioden genom Kenny Lindqvist. Till slut kunde Sherriffs II vinna matchen med 6-2.