ÅU föll mot Hammarby-bronsmatch i morgon

PAF CUP
ÅLAND UNITED 1
HAMMARBY IF 4

FOTBOLL. Åland United förlorade matchen mot Hammarby IF i Eckeröhallen i dag. Därför får man rikta in sig på bronsmatch i morgon.
Redan i matchens 8:e minut gick gästerna Hammarby upp i ledning när man nickade en hörna i mål. Åland United reducerade sedan genom nyförvärvet Manya Makoski som debuterade för Åland United i dag. Kort efter målet hade ÅU bud på fler mål då Lisa Klingberg sköt i stolpen och Karolin Pettersson kom fri med målvakten men sköt utanför. Istället gjorde Hammarby 2–1 före paus.
Åland United inledde andra halvlek piggt och kom till en del chanser men Hammarby var effektiva och utökade sin ledning till 3–1 70 minuter in i matchen. Man gjorde sedan ett mål till och slutresultatet skrevs till 4–1.
Under kvällen spelar AIK mot FC Honka i Eckeröhallen. Förloraren i den matchen möter ÅU i en bronsmatch i morgon 11.00. Vinnaren ställs mot Hammarby IF i finalen som börjar 13.15.
Bilden är från förra årets träningsmatch mot Hammarby. (ml)