Åland United nollade TPS

FOTBOLL. DAMERNAS LIGA.
Åland United 4 (3)
TPS 0 (0)
Åland United tog en säker seger när man slog TPS på hemmaplan med 4–0 (3-0). Jennie Nyman fick göra sitt första ligamål för ÅU, resterande mål gjordes av Hayley Lauder, Jodie Botterill och Maiju Ruotsalainen (straff).
Åland United hade inga problem att slå tillbaka TPS i onsdagens ligamatch i Bengtsböle. Redan före paus var matchen avgjorde efter tre hemmamål. Hayley Lauder inledde målskyttet, Jodie Botterill satte tvåan och Maiju Ruotsalainen gjorde 3–0 på en felaktigt dömd straff.
I den andra halvleken kunde inhopparen Jennie Nyman göra sitt första mål i Damernas liga och fastställa slutresultatet till 4–0

ÅU: Matilda Henriksson – Johanna Björklund (Sigrid Salminen, 61´), Frida Thilén, Pille Raadik, Karolin Pettersson – Janelle Cordia, Maiju Ruotsalainen – Manya Makoski, Hayley Lauder, Jodie Botterill (Melanie Karring, 58´) – Adelina Engman (Jennie Nyman, 68´).