Åland United i gungning mot bottenmotstånd

FOTBOLL. Det var tre poäng som laget pratade om efter ÅU:s 4-2-seger mot NiceFutis. Spelet var inget att skriva hem om.
Efter darrigt försvarsspel tog NiceFutis ledningen tidigt mot ÅU i Mariehamn. Hemmalaget var stillastående och hade problem med att hitta passningsvägar. Monica Dolinsky kvitterade med en frispark i den 28:e minuten. NiceFutis hade bud på fler mål. Ellen Ahlström räddade med fingertopparna och det blev många gratislägen för gästerna. Juliette Kemppis mål i slutet av första halvlek gav ÅU andrum i pausen.
Farliga Brooke Barbuto kvitterade för NiceFutis till 2-2 i andra halvlek, men Åland United fortsatte kämpa. Adelina Engman satte en straff efter en hands, och Dolinsky avslutade målskyttet.
– De sista passningarna satt inte. Vi gjorde det ändå bra som jobbade tillräckligt hårt för att få alla tre poäng, säger Monica Dolinsky.