5-2-seger i premiären

FOTBOLL. 0–2 på resultattavlan och ett paralyserat IFK. Ja, efter bara nio minuter av premiären var det nog många hemmasupportrar som anade oråd.
Sen kom vändningen.

Gästerna gjorde 0–1 genom Toni Tahvanainen i den 5:e matchminuten och 0–2 via Tomi Petrescu i den 9:e. Först i den 23:e minuten lyckades IFK Mariehamn bryta sig igenom och skapa sitt första riktiga anfall. Robbin Sellin, som återigen stod för en pigg insats, släppte medvetet en passning mellan sina ben, rundade motståndaren och slog inlägg. Bollen studsade fram till Brian Span men skottet över.
Där och då började upphämtningen.
Brian Span reducerade, Aleksei Kangaskolkka kvitterade och Robbin Sellin gav hemmalaget ledningen.
3–2 blev slutligen 5–2 efter mål av mittbacken Kristian Kojola och avslutningsvis inbytte anfallaren Luckymore Mkosana.