100-gränsen slagen när ÅU vann

DAMERNAS LIGA
Åland United 6
TPS 0
FOTBOLL. Åland United slog i lördags TPS på hemmaplan med 6–0 och när Jodie Botterill gjorde 2–0 var det ÅU:s 100:e mål för säsongen.
– Det var bara att slå in den, säger Botterill om målet som hon gjorde från nära håll.
Åland United tog en ny storseger när man i lördags slog TPS med 6–0 på Wiklöf Holding Arena.
Hayley Lauder gav ÅU ledningen på straff innan Jodie Botterill satte 2–0. Åland Uniteds 100:e mål den här säsongen. Innan pausvilan utökade Lauder till 3–0.
I den andra halvleken kom ytterligare tre hemmamål. Adelina Engman gjorde 4–0 innan Janelle Cordia satte både 5–0 och 6–0.

Åland United ligger tvåa i ligan, två poäng efter PK-35. Två omgångar återstår i Damernas liga. ÅU möter Pallokissat på bortaplan och avslutar säsongen mot Ilves på hemmaplan.
PK-35 möter HJK och ONS i de två avslutande omgångarna.